CEM Nova Icāria Esports Club – gimnās a Vila Olímpica (Sant Martí, Barcelona) – Fitness, Piscina, Spinning, pilates, step, Padel, Golf, Spa, ...

EL COS T´HO DEMANA

CEM Nova Icāria Esports Club

On som | Suggeriments CASTELLANO | CATALĀ | ENGLISH
CEM Nova Icāria Esports Club – gimnās a Vila Olímpica (Sant Martí, Barcelona) – Fitness, Piscina, Spinning, pilates, step, Padel, Golf, Spa, ...

COMPLEMENTA EL GYM AMB EL RUNNING

Data: 24/04/2017
Lloc: Nova Icāria

A Nova Icària, oferim als nostres abonats un servei d’entrenament personal de qualitat, amb l’objectiu de que complementin la seva rutina de running amb els exercicis que els hi proposem al gimnàs. Complementar aquest servei amb la teva rutina de running pot ajudar-te a millorar les prestacions.

La popularitat del running no és una novetat. Basta sortir al carrer per comprovar-ho. Però, no cal oblidar que és important tenir una bona preparació per tal de millorar el rendiment de la persona.

Per això, a Nova Icària oferim un pla d’entrenament regular amb exercicis que t’ajudaran a evitar lesions de genoll i et milloraran la condició física cada dia. D’aquesta forma, un pla d’entrenament personal t’ajudarà paral·lelament a millorar i avançar en els teus objectius de running.

Es important adoptar mesures preventives, ja que sis de cada deu runners han sofert problemes corrent en l’últim any. Millora la teva condició física amb el servei d’entrenament personal, i aposta per evitar lesions innecessàries!  


<< Tornar